Reviews

Airport Telecom op Schiphol Plaza

2014-01-16 00:00:00 | Reviews
“Onze pinautomaat moet het gewoon altijd doen. Want op Schiphol draait alles altijd dag en nacht door, zeven dagen in de week.” Aan het woord is Leo Ravesloot. Leo is winkelmanager van de Airport Telecom Shop op Schiphol Plaza.

De Airport Telecom winkel bevindt zich op één van de meest drukke locaties van Amsterdam Airport Schiphol, in Schiphol Plaza precies tussen de Aankomsthallen 1 en 2. Het is een gezellige plek waar het een komen en gaan is van passagiers en andere bezoekers. De winkel verkoopt onder andere veel lokale prepaid SIM kaarten, mobiele telefoons en accessoires voor allerlei soorten smartphones. “Doordat we veel buitenlandse klanten hebben uit Amerika en Azië, accepteren we hier veel credit card betalingen. Ook die lopen via onze Brainpoint pinautomaat”, aldus Leo Ravesloot. “En omdat we zeven dagen per week open zijn, is het superbelangrijk dat de betalingen met PIN- en credit card continue door kunnen blijven gaan. In de praktijk is gebleken dat de Brainpoint pinautomaat ons die betrouwbaarheid kan bieden. Mede daarom werken we hier op Schiphol al vele jaren met deze pinapparatuur.”

Banyan Trading haalt klanten over de streep met pinautomaat van Brainpoint

2013-12-20 00:00:00 | Reviews
Banyan Trading huurt regelmatig een Brainpoint pinautomaat voor tijdelijk gebruik op beurzen en markten. Het assortiment van Banyan Trading bestaat onder andere uit sjaals, sieraden, houtsnijwerken en brons. Het bedrijf is opgericht in 1996 en houdt zich bezig met de in- en verkoop van Aziatische kleinkunst, curiosa en handwerk. De spullen worden zelf ingekocht in Azië, op plekken zoals Myanmar en Cambodja.

De mobiele pinautomaat van Brainpoint heeft grote voordelen voor de verkopers van Banyan Trading. Je haalt er klanten mee over de streep. Bezoekers kunnen meteen kopen en je hoeft niet af te wachten of ze later nog terugkomen. Ook is het een veilig gevoel om niet met veel geld over straat te moeten gaan. Banyan Trading wil haar klanten gemak bieden en dat kan met een Brainpoint pinautomaat.

Wilt u ook uw ervaring met Brainpoint Betaalsystemen delen via een review? Stuur een e-mail naar info@brainpoint.nl.